Mbo Horeca: managementopleidingen HOM-OHV niveau 4

Niveau
MBO Niveau 4
Aanbieder
De Rooi Pannen
Terug naar het overzicht

Over op deze opleiding

De informatie over deze opleiding is door De Rooi Pannen voor het laatst bijgewerkt op 27 mei 2024

Horecaondernemer/-manager (HOM) (niveau 4)

Ben jij op zoek naar een leidinggevende baan in de horeca met veel afwisseling? Werkt jouw enthousiasme aanstekelijk voor anderen binnen je team? En is het eindresultaat altijd dat het jouw gasten aan niets ontbreekt? Dan ben jij geschikt voor de opleiding Horecaondernemer/-manager. Je kunt er veel kanten mee op. Je gaat voornamelijk aan de slag in hotels of restaurants, zowel in binnen- als buitenland. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om buiten de horeca leiding te gaan geven.

Ondernemend horecavakman (OHV) (niveau 4)

Het geheim van een goed café of eetcafé? De sfeer, de gasten én een goede ondernemer. En die ondernemer? Dat ben jij. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel houd jij graag alles bij: de financiën, de planning, het personeel en alles wat jouw zaak zo uniek maakt. De opleiding Ondernemend horecavakman is uitermate geschikt voor studenten die later graag hun eigen horecabedrijf willen starten. Dus zie jij jezelf later al je eigen lunchroom, restaurant of cateringbedrijf starten, dan is deze opleiding zeker iets voor jou.

Over de aanbieder

Deze opleiding volg je bij De Rooi Pannen in Tilburg.

Agenda

Je moet ingelogd zijn om je aan te melden voor voorlichtingen en om specifieke locaties en tijden te kunnen zien.