Mbo Horeca: vakspecifieke opleidingen gastvrijheid (niveau 1 t/m 4)

Niveau
MBO Niveau 1, MBO Niveau 2, MBO Niveau 3, MBO Niveau 4, MBO Meerdere Niveaus
Aanbieder
De Rooi Pannen
Terug naar het overzicht

Over op deze opleiding

De informatie over deze opleiding is door De Rooi Pannen voor het laatst bijgewerkt op 6 juni 2023

Entreeopleidingen (horeca-assistent) (niveau 1)

Ben jij een echte duizendpoot en wil je graag kennismaken met koken én serveren? Bij onze assistentenopleiding leer je verschillende kanten van de horeca kennen en kom je erachter hoe divers het werk binnen deze branche is. Na het afronden van de opleiding heb je een goede basis om door te stromen naar één van de andere richtingen binnen de horeca.

Gastheer/Gastvrouw (niveau 2)

Vind jij het geweldig om hapjes en drankjes te verzorgen als er familieleden of vrienden op bezoek komen? Zorg jij direct bij binnenkomst voor een fijne sfeer waarin ze zich thuis voelen? En raak je niet in paniek als er even iets misgaat? Dan is de opleiding Gastheer/gastvrouw misschien wel iets voor jou. Bij ons leer je bestellingen opnemen, eten en drinken uitserveren en gasten adviseren over wat lekker is. Jij zorgt er persoonlijk voor dat de gasten nog eens terugkomen.

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw (niveau 3)

Voel jij je in de bediening als een vis in het water? En hou je ervan om niet alleen zelf gasten te verzorgen maar ook leiding te geven aan je collega's? Ga dan voor de opleiding Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw. Onder jouw leiding bezorg je je gasten een onvergetelijke culinaire middag of avond in dat exclusieve restaurant.

Leidinggevende bediening (niveau 4)

Heb jij in een restaurant zo door waarom de bediening niet goed loopt? Bedenk je makkelijk overal een oplossing voor en zorg je ervoor dat collega's uit jouw team die uitvoeren? Dan ben jij zeker geschikt voor de opleiding Leidinggevende bediening. Je geeft zelf altijd het goede voorbeeld aan je personeel. En door dat aanstekelijke enthousiasme van jou bezorgen jij en je team de gasten een onvergetelijke ervaring.

Gastronoom/Sommelier (niveau 4)

Weet jij welke wijn perfect past bij dat mooie visgerecht? Heb jij zo je eigen ideeën over de inrichting van die ene sterrenzaak? En vind je het daarnaast superleuk om leiding te geven? Dan is de opleiding tot gastronoom/sommelier iets voor jou. Je leert jezelf goed te verplaatsen in je gasten en hun wensen werkelijkheid te maken. Ook bouw je wijn- en gerechtenkennis op om zo goed advies te kunnen geven aan restaurantbezoekers.

Over de aanbieder

Deze opleiding volg je bij De Rooi Pannen in Tilburg.

Agenda

Je moet ingelogd zijn om je aan te melden voor voorlichtingen en om specifieke locaties en tijden te kunnen zien.