Voeding en Bloem | Den Bosch

Niveau
MBO Niveau 2, MBO Niveau 3, MBO Niveau 4, MBO Meerdere Niveaus
Aanbieder
Yuverta MBO
Terug naar het overzicht

Over op deze opleiding

De informatie over deze opleiding is door Yuverta MBO voor het laatst bijgewerkt op 19 juni 2023

Wil jij creatief aan de slag met bloemen en styling? Ben je gek op dieren? Of wil jij nieuwe voedingsmiddelen bedenken? Bij Yuverta mbo Den Bosch kun je terecht voor de leukste groene opleidingen. Met kleinschalig en praktijkgericht onderwijs stomen we je klaar voor de banen van de toekomst. Maak kennis met onze opleidingen in de richtingen Voeding, Bloem en Dier! 

Flex Route - Niveau 2

Maak in twee jaar kennis met de opleidingen Dier, Bloem, Groene handel en Voeding. Deze opleiding is zorgvuldig afgestemd met het bedrijfsleven, zo word je goed voorbereid op de praktijk en ben je breed inzetbaar. Door de flexibele opzet van de opleiding is er meer maatwerkmogelijk en kun je leren op de manier die het beste bij je past. We helpen je om het diploma te behalen waar je mee verder kunt. 

Voeding - Niveau 4 

Heb je een passie voor voeding? Verdien er je boterham mee! Bij onze Voeding-opleidingen kom je alles te weten over de wereld van voeding. Je leert bijvoorbeeld nieuwe producten ontwikkelen, de kwaliteit van voeding controleren of voorlichting geven als expert in verantwoorde en duurzame voeding. Of je nu een echte onderzoeker wilt worden, een creatieve bedenker van smaken, een praktische producent of een voeding- en leefstijladviseur.. Je kunt voor alle richtingen bij Yuverta terecht!

Bloem - Niveau 2, 3 en 4 

Bloem, groen en styling is een creatieve opleiding. Bloemen zijn er voor elke gelegenheid, en jij maakt klanten blij door hun wensen in vervulling te laten gaan. Je werkt veel met je handen en natuurlijke materialen, waarmee je elke dag weer nieuwe creaties maakt. Denk aan mooie bloemboeketten voor in huis, of bijzondere werken zoals een bruidsboeket of de aankleding van een evenement. Naast bloemschikken leer je ook ontwerpen, vormgeven, fotograferen, etaleren en presenteren. Het resultaat: jij wordt een geweldige, veelzijdige bloemstylist!

 

Over de aanbieder

Deze opleiding volg je bij Yuverta MBO in Tilburg, Den Bosch, Boxtel.

Agenda

Je moet ingelogd zijn om je aan te melden voor voorlichtingen en om specifieke locaties en tijden te kunnen zien.