Online Marketeer | E-commerce manager | Manager Retail | Junior accountmanager

Niveau
MBO Niveau 4
Aanbieder
ROC Tilburg
Terug naar het overzicht

Over op deze opleiding

De informatie over deze opleiding is door ROC Tilburg voor het laatst bijgewerkt op 8 juli 2022

Ben je een commercieel talent? Bij onze School voor Commerciële Dienstverlening vind je opleidingen die alles te maken hebben met het kopen en verkopen van producten en diensten. Kies je voor deze richting dan start je in een basisjaar. Na dit jaar maak je de keuze voor de opleiding: Online Marketeer, E-commerce manager, Junior Account Manager of Retail Manager.

Online Marketeer Je leert alles over webshops en hoe je die succesvol kunt maken. Hoe kunnen webshops meer producten verkopen? Of hoe zet je een product in de spotlight? Met je diploma ben jij de professional met kennis over online marketing, online verkoop en het opzetten van online promotieactiviteiten.

E-commerce manager Je bent dé professional op het gebied van de laatste online trends. Je leert hoe je webshops moet ontwikkelen en hoe je producten het beste in de online etalage zet zodat iedereen jou kan vinden.                                                                                                                                              Manager Retail bewaak je het imago van jouw filiaal. Je zorgt bijvoorbeeld voor een aantrekkelijke inrichting van de winkel. Ook ben je verantwoordelijk voor de omzet. Je geeft leiding aan medewerkers en als het druk is, spring je zelf even bij. Je hebt oog en oor voor de wensen van je klanten én van je medewerkers. Je kunt gaan werken bij food- en/of non-foodafdelingen van een klein-, midden- of grootwinkelbedrijf.                                                                                                                Junior Accountmanager verkoop je producten en diensten aan bedrijven. Je onderzoekt de afzetmarkt. Je houdt de markt- en brancheontwikkelingen bij.

Over de aanbieder

Deze opleiding volg je bij ROC Tilburg in Tilburg.

Agenda

Je moet ingelogd zijn om je aan te melden voor voorlichtingen en om specifieke locaties en tijden te kunnen zien.