Mbo Horeca: vakspecifieke opleidingen keuken (niveau 1 t/m 4)

Niveau
MBO Niveau 1, MBO Niveau 2, MBO Niveau 3, MBO Niveau 4, MBO Meerdere Niveaus
Aanbieder
De Rooi Pannen
Terug naar het overzicht

Over op deze opleiding

De informatie over deze opleiding is door De Rooi Pannen voor het laatst bijgewerkt op 6 juni 2023

Entreeopleidingen (horeca-assistent) (niveau 1)

Ben jij een echte duizendpoot en wil je graag kennismaken met koken én serveren? Bij onze assistentenopleiding leer je verschillende kanten van de horeca kennen en kom je erachter hoe divers het werk binnen deze branche is. Na het afronden van de opleiding heb je een goede basis om door te stromen naar één van de andere richtingen binnen de horeca.

Kok (niveau 2)

Een culinair hoogstandje of simpele Hollandse kost? Het maakt jou niet uit wát je kookt, als jouw gasten zich maar verbazen over hoe mooi hun bordje eruitziet en hoe bijzonder het smaakt. Lang sta je trouwens niet stil bij de complimenten, want je bent alweer druk met het perfectioneren van je volgende gerecht. Droom jij zelfs ’s nachts over hoe je die ene salade nog net iets lekkerder kunt maken? Dan is de koksopleiding echt iets voor jou!

Zelfstandig werkend kok (niveau 3)

Voel jij je in de keuken helemaal in je element? En hou je ervan om niet alleen zelf te koken maar ook leiding te geven aan je collega-koks? Dan is de opleiding Zelfstandig werkend kok misschien wel iets voor jou. Met jouw enthousiasme zorgen jij en je brigade voor prachtig ogende en heerlijk smakende gerechten. Tijdens de opleiding kun je al lekker veel oefenen: je gaat in allerlei horecazaken aan de slag, uiteindelijk ook in exclusieve restaurants.

Leidinggevende keuken (niveau 4)

Wil jij het graag voor het zeggen hebben in een professionele keuken? Houd jij het overzicht welke borden de keuken verlaten? En zorg je met je vlotte babbel dat keukenpersoneel feilloos samenwerkt met de mensen in de bediening? Dan is de opleiding Leidinggevende keuken echt iets voor jou. En of het nu gaat om een keuken in een congrescentra, een restaurant of een hotel; jij stuurt met gemak iedereen aan.

Gespecialiseerd kok (niveau 4)

Leren koken op sterrenniveau. De opleiding Gespecialiseerd kok daagt je uit om van ieder gerecht iets bijzonders te maken. Je bedenkt nieuwe recepten, of geeft een bestaand recept een eigen twist. Word jij de nieuwe chef-kok van dat populaire toprestaurant? Het ene jaar is gericht op de koude/warme keuken en basisgastronomie en het andere jaar staat patisserie centraal. Daarnaast leren we je alles wat je nodig hebt om leiding te kunnen geven.

Over de aanbieder

Deze opleiding volg je bij De Rooi Pannen in Tilburg.

Agenda

Je moet ingelogd zijn om je aan te melden voor voorlichtingen en om specifieke locaties en tijden te kunnen zien.