Mbo Horeca: keuken opleidingen niveau 3 en 4

Niveau
MBO Niveau 3, MBO Niveau 4, MBO Meerdere Niveaus
Aanbieder
De Rooi Pannen
Terug naar het overzicht

Over op deze opleiding

De informatie over deze opleiding is door De Rooi Pannen voor het laatst bijgewerkt op 3 juli 2024

Zelfstandig werkend kok (niveau 3)

Voel jij je in de keuken helemaal in je element? En hou je ervan om niet alleen zelf te koken maar ook leiding te geven aan je collega-koks? Dan is de opleiding Zelfstandig werkend kok misschien wel iets voor jou. Met jouw enthousiasme zorgen jij en je brigade voor prachtig ogende en heerlijk smakende gerechten. Tijdens de opleiding kun je al lekker veel oefenen: je gaat in allerlei horecazaken aan de slag, uiteindelijk ook in exclusieve restaurants.

Leidinggevende keuken (niveau 4)

Wil jij het graag voor het zeggen hebben in een professionele keuken? Houd jij het overzicht welke borden de keuken verlaten? En zorg je met je vlotte babbel dat keukenpersoneel feilloos samenwerkt met de mensen in de bediening? Dan is de opleiding Leidinggevende keuken echt iets voor jou. En of het nu gaat om een keuken in een congrescentra, een restaurant of een hotel; jij stuurt met gemak iedereen aan.

Gespecialiseerd kok (niveau 4)

Leren koken op sterrenniveau. De opleiding Gespecialiseerd kok daagt je uit om van ieder gerecht iets bijzonders te maken. Je bedenkt nieuwe recepten, of geeft een bestaand recept een eigen twist. Word jij de nieuwe chef-kok van dat populaire toprestaurant? Het ene jaar is gericht op de koude/warme keuken en basisgastronomie en het andere jaar staat patisserie centraal. Daarnaast leren we je alles wat je nodig hebt om leiding te kunnen geven.

 

 

 

Over de aanbieder

Deze opleiding volg je bij De Rooi Pannen in Tilburg.

Agenda

Je moet ingelogd zijn om je aan te melden voor voorlichtingen en om specifieke locaties en tijden te kunnen zien.