Entreeopleidingen (horeca-assistent) (niveau 1)
Zie jij een baan in de horeca wel zitten? Tijdens de Entreeopleiding horeca-assistent leer je de basis van werken in een hotel, restaurant of café. Je gaat koken en serveren en ontdekt wat jij het leukste vindt. Na een jaar kun je verder met een niveau 2-opleiding in die richting.
Kok (niveau 2)
Een culinair hoogstandje of simpele Hollandse kost? Het maakt jou niet uit wát je kookt, als jouw gasten zich maar verbazen over hoe mooi hun bordje eruitziet en hoe bijzonder het smaakt. Lang sta je trouwens niet stil bij de complimenten, want je bent alweer druk met het perfectioneren van je volgende gerecht. Droom jij zelfs ’s nachts over hoe je die ene salade nog net iets lekkerder kunt maken? Dan is de koksopleiding echt iets voor jou!
Zelfstandig werkend kok (niveau 3)
Voel jij je in de keuken helemaal in je element? En hou je ervan om niet alleen zelf te koken maar ook leiding te geven aan je collega-koks? Dan is de opleiding Zelfstandig werkend kok misschien wel iets voor jou. Met jouw enthousiasme zorgen jij en je brigade voor prachtig ogende en heerlijk smakende gerechten. Tijdens de opleiding kun je al lekker veel oefenen: je gaat in allerlei horecazaken aan de slag, uiteindelijk ook in exclusieve restaurants.